29 Aralık 2011 Perşembe

Elif' in Bez Pastası...

             Canım biricik arkadaşımın 2. Çocuğunu kucağına almasına sayılı günler kala sevgili kardeşi Esra  ki kendisini bende çok severim, ablasına doğum hediyesi “bez pasta” yapmak istemiş. Gayet hoş bir düşünce demi. Ama bez pasta malzemeleri nasıl olduysa bebek bekleyen anne adayıyla benim elime konuverdi. J
           Tülü, süsleri, bezleri... birde baktık, pastayı yapma aşamasında bulduk kendimizi J “Ben malzemelerini alayım sen yap” abla deyip sıyrılıverdi bu kardeş J Esra’ cım hiç merak etme gayet şık bir pasta yaptık. Lila rengi odaya uyum sağlayan harika bir pasta oldu.
           Sevgili annemiz, ben varıp pastaya şekil verene kadar bezleri sarmış sarmalamış . Sonra da bu harika görüntü çıktı ortaya, nasıl amaaaaa çok şık dimiiiii J



       


            Yalnız bişileri süslemek çok zevkli... Durup durup başka uğraşlar edinesim geliyor. Bu bez pasta sayesinde buna sardım şimdi de... J


            Zeynebim Elif’imizi sağ salim kucağına almanı sabırsızlıkla bekliyorum. Öptüm seni tatlım.

           Esra’ cım bize malzemeleri verip, yapmamıza olanak sağladığın için teşekkürler. Zevkli bir uğraş oldu akşam akşam bize. Hoş benim minik kelebeğim yakamdan pek düşmedi. Bizi biraz zorladı ama sonuç şahaneeee J





Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. resimleyince daha bi harika gözüktü gözüme. didemciğim ellerine sağlık.umarım elif konuşup anlayana kadar bu pasta bozulmazda bende senin yaptığını söyleyebileyim ona . sevgili alara ablasının annesi :) kardeşim esra sanada malzemeler için çok teşekkür ederim. umarım tadıyla bana verebilirsin bende zevkle kabul ederim :))

    YanıtlaSil
  2. Harika görünüyor yaaa..:))
    Rengi çok hoş çok..:))
    Sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  3. çok şeker olmuş, ellerinize sağlık, lila da pek yakışmış :) ben de bir ra arkadaşlarımdan biri için yapacaktım böyle bir armağan ama hiç cesaret edememiştim :)sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Zeynebim bizim eserimiz bu bez pasta Elif'imize birlikte yaptık diye anlatırız, kendisi kalmasa bile resimlerini saklar onları gösteririz :)
    Sevgilerimle...

    Melihacım çok teşekkürler, rengini bende seviyorum. Benimde salonum lila rengi ağırlıklı.
    Sevgilerimle...

    Mayacım aslında internetten bir kaç örnek, bir de işe başlama süreci, ondan sonrası kendiğinden oluyor. Süsler işi tamamlıyor.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. anam ne şanlı bi bebiş bu böyle :) çok güzel olmuş wallai, ellerinize sağlıkk kızlarrr.. eliniz alışsın böyle şeylere demi ama, bize de yaparsınız belki ilerleyen zamanlarda ;)))

    YanıtlaSil
  6. Elimin alışması için daha çokkk arkadaşım bebek beklemeliiii :)
    Bide malzemeler elime verilmeli buna alıştım ben hehehe :)

    YanıtlaSil
  7. sevgılı arkadaşlarım . her ne kadar bez pastasını yapıcak sabrım ve yeteneğim olmasada dolaylı olarak katkıda bulundugum ıcın cokk sevınıyorum yaşasınnnnnn :D bu arada gercekten ama gercekten cok guzel olmus sevgılı dıdem ve ablacım elelrınıze saglık :))))

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel süsler almışsın gerçekten meleklere bayıldım ben :)
    Ellerimize sağlık hepimizin :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Minik bir yazı da olsa beni unutma :)