19 Aralık 2011 Pazartesi

Çamaşır Kurutma Makinesi


          Günümüz teknolojisinden faydalanmak gerek dimi.
Şöyleki; uzun zamandır kış aylarında çamaşır kurutmak bir sorun diye düşünüp duyordum. Taktım kafaya bir çamaşır kurutma makinesi almalı. Eşimi de ikna ettikten sonra model arayışları içine girdim. Yabancı ülkelerde nerdeyse her evde bulunan bu nimet henüz Türkiye’ de pek yaygın değil. Ama neyseki çevremdeki arkadaşlarıma sordum, soruşturdum. Bir kaç marka, model aklıma yattı. Sonra karar verdim. Arçelik 2772  KT Çamaşır Kurutma Makinesi. Hem bildiğim bir marka, hem de kampanya fiyatı oldukça uygun.


         Perşembe günü aldık. Cumartesi günü gelip kurdular. İlk denememi yaptım bile. İnanılmaz rahatlık. İnternette de tek bir olumsuz yorum okumadım. Benden de bir olumlu yorumu hak etti. Biraz gürültülü çalışması haricinde ki benim için mühim olan kurutma başarısıdır. Mükemmel!..
          599 tl gibi bir ücretle çamaşır as. Çamaşır topla. Bebek uyudu hadi peteklere as çabuk kurusun. O petekteki kurudu mu, bu petek boş kalmış bi parça getirip onun üzerine as. Bunların hepsinden kurtuldummm. Bide baktım ne rahatmış meğer. Sıcacık, kupkuru, makineden al - katla dolaplara yerleştir. Ütüleme mi eeee bi zahmet gereken ürünleri ütüleyelip dimiii.






Hayatımı kolaylaştırdığın için teşekkür ederim kocacım!

Arçelik sana da teşekkürler.

6 yorum:

  1. bende istiyorum ama kiracı insana fazlamı yük olur bilemiyorum..

    YanıtlaSil
  2. Taşınırken ne olursa olsun seninle gidecek.
    Ha bir eksik, ha bir fazla Rahatlığını düşünüyorsan eğer kaçırma derim.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullanın canım :) gerçekten büyük rahatlık ama bizde kiracıyız ve onun için uygun yerimiz yok maleseff.. artık kendi evimiz olunca inşallah ;)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler canım.
    İnşallah alırsınız öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  5. bazen çamaşır kuruduğu halde ıcınden çıkarılmayan çamaşırlarr ımmmm sonrasında gorduğum manzara paha biçilemezzz :))))

    YanıtlaSil
  6. Kupkuru, sıcacıkkk hımmm katlamak hemencik ne harikaa :)

    YanıtlaSil

Minik bir yazı da olsa beni unutma :)